Puukolotarkastukset

Kiipeämme tarkastamaan esimerkiksi puiden luonnonkolot, liito-oravan ja lepakoiden päiväpiilojen varmentamiseksi. Työssä hyödynnetään kiipeilyvarusteiden lisäksi erikoisvälineistöä kuten UV-lamppua ja lämpökameroita. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Opastukset

Haluaisitko lähteä keväällä linturetkelle tai loppukesästä havainnoimaan lepakoiden öistä maailmaa? Luontoretkistä saa enemmän irti, kun mukana on opas. Teemme erilaisia ja pituisia opastuksia, jotka laaditaan osallistujien mielenkiinnon ja vuodenkierron mukaan. Retkien elämykset jäävät muistiin pitkäksi aikaa ja luonnossa oleilulla on tutkitusti myönteisiä terveysvaikutuksia. Opastus voi olla osa esimerkiksi TYKY-päivää tai muuta ohjelmaa työ- tai ystäväporukoille. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Koulutukset ja luennot

Annamme täsmäkoulutusta erilaisista luontoselvitysalaan liittyvistä teemoista, kuten luonto- ja lajikartoittamisesta, lainsäädännöstä ja luontoselvitysten kilpailuttamisesta sekä työn laadun arvioinnista. Luennoimme myös mielellämme esimerkiksi lepakoista ennen lepakkoretkien opastuksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Artikkelit, kartat ja valokuvat

Kirjoitamme luontoon ja lajeihin liittyviä artikkeleita, tuotamme sisältöä esimerkiksi luontopolkujen opasteisiin ja muihin esitteisiin sekä verkkoon. Hyödynnämme töissämme useiden vuosien aikana keräämäämme luontokuvavalikoimaamme tai käymme paikanpäällä kuvaamassa.
Ota yhteyttä ja kysy lisää.